Heb jij al vaker een dildo gebruikt? Of wil je een dildo gebruiken samen met jouw partner? Dan kun jij kiezen voor een dubbele dildo. In een online sexshop zijn er verschillende varianten te vinden. Zo zijn er varianten beschikbaar die gebogen zijn, en varianten die aan de ene kant dun en aan de andere kant dik zijn. Een dubbele dildo kan een enorme verrijking van jouw seksleven zijn en de spanning in de slaapkamer vergroten. Iets wat jij graag wil, en al helemaal tijdens deze saaie lockdowns door de corona.

 

Hoe een Dubbele Dildo Gebruiken

 

Ben je erg kinky en wordt jij graag dubbel gepenetreerd? Dan kun jij kiezen voor een gebogen dubbele dildo. Ook is dit misschien een optie om eens een dubbele penetratie uit te proberen, omdat het niet gemakkelijk is om een dubbele penetratie te realiseren. Niet iedere man staat te springen op een trio met een andere man. Maar je kunt een dubbele dildo ook gebruiken samen met jouw vriendin. Gebruik de gebogen variant om bijvoorbeeld tegelijk op te zitten terwijl je dicht op elkaar zit en elkaar zoent en streelt. Ook is een dubbele dildo perfect om lekker mee te scharen. Ook beschikken sommige dubbele dildo’s over een zuignap waardoor je hem aan de muur kunt bevestigen of op een stevige ondergrond.

 

Schoon en Glad

 

Net als met andere sextoys is het belangrijk dat ook jij jouw dubbele dildo schoon houdt. Dit doe jij door een toy cleaner te gebruiken. Ook raadt ik aan om altijd glijmiddel te gebruiken, voor vaginaal en anaal gebruik. Zo voorkom jij eventuele schade aan jouw vagina en anus. Je kunt ook cleaners gebruiken die de kwaliteit van jouw toy in stand houden, zo blijft hij fijn aanvoelen, alsof je hem keer op keer voor de eerste keer gebruikt. Bekijk jouw toekomstige dubbele dildo nu gemakkelijk in een online sexshop.