Op bedrukken.nl kan je verschillende soorten kledingstukken laten bedrukken. Het bedrukken van kleding heeft veel voordelen. Zo maak je natuurlijk reclame voor je eigen bedrijf of groep, maar voelt het team ook meer als een geheel. Iedereen ziet dat je bij elkaar hoort en je bent echt een team. Voor vriendengroepen is het ook altijd leuk om allemaal dezelfde trui te hebben bijvoorbeeld. Maar welke kledingstukken kan je allemaal laten bedurkken? We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

 

Truien en shirts

Om te beginnen hebben we de meest voor de hand liggende kledingstukken genomen, namelijk de truien en (t-)shirts. Iedereen heeft ze wel eens gezien. Truien en shirts kunnen tegenwoordig in grote (maar ook in kleinere) hoeveelheden worden gedrukt. Het is opvallend en kan voor elke gelegenheid gebruikt worden.

 

Mutsen en petten

Voor in de winter hebben we mutsen en in de zomer hebben we petten. Ook deze zijn mogelijk om te bedrukken. Het is iets wat veel mensen gebruiken en door jouw bedrijfslogo erop te zetten maken de mensen stiekem toch een beetje reclame.

 

Zonnebrillen

Zonnebrillen bedrukken ligt misschien niet zo voor de hand, maar is wel erg handig. Het is een leuk cadeautje voor je medewerkers, maar kan je natuurlijk ook nog als relatiegeschenk uitdelen. 

 

Slippers bedrukken

Als laatste hebben we ook nog de slippers. Ook slippers zul je niet op de werkvloer dragen, maar kan je wel laten bedrukken. Het is ook weer een leuk relatiegeschenkje die erg origineel is. Voor vriendengroepen die op vakantie gaan is het bedrukken van slippers misschien ook wel een leuk idee.