We weten hoe moeilijk het is om in de zomer afscheid te nemen van onze favoriete jurken, maar moet dat echt? Zwart is absoluut het nieuwe zwart en neem het om een ​​zeer goede reden van Audrey Hepburn. Begrijp me niet verkeerd, een scheutje kleur hier en het is zeer welkom. Geef me elke dag een felroze bloemencorsage, natuurlijk vastgemaakt aan dit seizoen (zwarte) blazer, maar echt regenboogtinten zijn niet echt in de mode. Zwart is absoluut een veilige gok, dus als je je minder Olivia Palermo en meer Olivia Newton-John voelt, is het waarschijnlijk het beste om weg te gaan van die maxi-jurk met Hawaï-print en te kiezen voor een gemakkelijker te zien ensemble.

Nou, voor de zomer van 2010 lijken volledig zwarte outfits ieders aandacht te hebben getrokken, omdat ze elegant zijn en erin slagen een mysterieuze en verleidelijke look te creëren die past bij vrouwen van alle leeftijden, maten en rangen en standen. Zwart is tijdloos, tijdloos en past bij alle gelegenheden, voor welk evenement draag je zwart niet? Modeontwerpers hebben laten zien hoe krachtig de aantrekkingskracht van volledig zwarte outfits is, dus zorg ervoor dat je een paar kleine zwarte jurkjes hebt.

Dus ga voor LBD’s in potloden, a-lijnen, prom, ballon en cocon-stijl. Als je een beetje rond voelt, kies dan voor imperiale sneden die los en vloeiend zijn. Zorg ervoor dat u een stijl kiest die het beste bij uw persoonlijkheid en lichaamstype past en dat u echt nooit een stijlongeval kunt hebben. Een andere stijlfavoriet is het zwarte katoenen overhemd dat altijd bij andere vondsten past en gemakkelijk is voor het drukke carrièremeisje.

Een meisje moet altijd de perfecte LBD in haar garderobe hebben, want daardoor zie je er altijd elegant en glamoureus uit. Met een klein zwart jurkje kan het nooit fout gaan. Ze voegen veelzijdigheid toe aan je garderobe, waardoor het de aankoop zeker waard is. Zwart vervaagt nooit, het past altijd bij de trends en je kunt het overal mee combineren. U kunt uw perfecte LBD kiezen die past bij uw maat en vorm. Je hoeft geen magere stok te zijn om er een te dragen. Meer wellustige meisjes kunnen ze ook dragen. De LBD is perfect voor dat afslankende effect.